• head_banner
  • head_banner

Den 18. Russland Moskva internasjonale bil- og delerutstillingen

Lastebil hjulbolter

Den 18. Moscow International Auto and Parts Exhibition INTERAUTO arrangeres fra 22. til 25. august 2023 i Saffron Exhibition Hall.Utstillingen startet i 2005. Utstillingen viser potensialet til Russlands samlede bilindustrienhet, og styrker konkurranseevnen til innenlandske produkter i det innenlandske bilmarkedet og i utlandet.I over et tiår har utstillingen også hjulpet «nykommere» med å komme inn på det russiske bil- og delemarkedet, og hjulpet dem med å etablere nye forretningsforbindelser og finne kunder.Prosjektet har mottatt formell støtte fra den regionale regjeringen i Moskva, den russiske sammenslutningen av bilprodusenter (OAR), og den russiske nasjonale sammenslutningen av bildelerprodusenter (NAPAK).

lastebil hjulbolter

De tidligere INTERAUTO-utstillingene har tiltrukket seg representanter fra forskjellige land, inkludert myndighetspersoner, forretningseliter og mediefolk.Utstillerne inkluderer hovedsakelig produsenter og distributører av komplette kjøretøy, bilutstyr og komponenter, leverandører av reparasjons- og vedlikeholdsmateriell, elektriske og elektroniske produkter for biler, vedlikehold av biler, garasjeutstyr og produsenter av profesjonelle utstyr.Store selskaper viser frem banebrytende innovasjon og prestasjoner i bransjen på utstillingen, noe som gjør den til en avgjørende plattform for bilindustribedrifter fra forskjellige land for å åpne opp det russiske bilmarkedet.

lastebil hjulbolter

Biler ogbildelerer en av de viktigste varene importert av Russland fra Kina.De siste årene har kinesiske biler og deler blitt en av de populære bilene og delene.Leverandører av bildeler fra Kina tilbyr et bredt spekter av komponenter for ulike bilmerker, inkludert USA og Europa, til en relativt lav kostnad, som kan være to til tre ganger lavere enn prisen på originale komponenter.

Velkommen til vår stand:
Dato: 22.–25. august 2023
Adresse: Crocus Expo International Exhibition Centre, Moskva, Russland (Crocus Expo, Pavilion 2)
Utstillingshall: Hall 6 D504, Mezhdunarodnaya 16, Krasnogorsk 143401, Krasnogorsk-området, Moskva-regionen.
E-mail: jackielee@hbyosen.com Tel: +86 19933433377


Innleggstid: 22. august 2023